Update la Windows 10. Considerați că merită?

Bună ziua! Dețin două laptopuri, respectiv cel al soției și cel personal. De aproximativ o lună de zile am primit notificare pentru update la Windows 10.

Fac precizarea că pe ambele laptopuri, în prezent, rulează Windows 7. Sunt foarte mulțumit de modul actual de funcționare.

Ceea ce mă nemulțumește, în schimb, este modul în care rulează anumite programe pe Windows 7 – se încarcă uneori greu sau chiar primesc erori. De asemenea, antivirusul îmi spune că este recomandat să reinstalez Windows-ul pentru că are multe erori.

Am văzut pe site că efectuați reparații laptop la domiciliu. Mă interesează sprijinul dumneavoastră la domiciliul meu din sector 3 fie pentru eventualul update la Windows 10, fie pentru reinstalarea sistemului actual de operare sau chiar a altui sistem.

Întrebare adresată de Bibire A.

Bună ziua, domnule Bibire. Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre de reparații laptop la domiciliu.

Întotdeauna am considerat că alegerea sistemului de operare trebuie făcută în raportare cu performanțele computerului unde este instalat și nicidecum în funcție de actualitatea Windows-ului ori tendințele din piață.

Prin urmare, dacă performanțele laptopurilor dumneavoastră sunt specifice Windowsului 7, pentru o funcționare optimă se impune a fi revitalizat ori reinstalat acest din urmă sistem de operare. Dacă, ipotetic, procedăm la instalarea Windowsului 10, operațiunile din sistem se vor efectua cu greu – paginile se vor încărca mai greu, programele vor lucra cu întârzieri mici s.a.m.d.

Reveritor la cele menționate, respectiv erori de funcționare ale anumitor programe, facem mențiunea că acestea nu se datorează în mod obligatoriu defecțiunilor de Windows. Rămâne însă să analizăm acest aspect la domiciliul dumneavoastră din sector 3.

În concluzie, vă asigurăm că după analizarea configurației laptopurilor dumneavoastră vom proceda fie la revitalizarea ori reinstalarea Windows 7, fie la instalarea Windows 10.

Pentru stabilirea unei întâlniri sunați, când aveți disponibilitatea, la numărul de telefon afișat pe website. Un coleg va prelua apelul și va stabili împreună cu dumneavoastră o întâlnire la locația din sector 3.

O după-amiază frumoasă în continuare!

Echipa nSolutions

Share

Comments (No Responses )

No comments yet.

Lasă un răspuns