Service laptop Park Lake, sector 3. Laptopul nu pornește

Service laptop Park Lake? Caut un service laptop în sector 3, zona Dristor. Până ieri, totul a funcționat corespunzător. Începând de astăzi dimineață, în schimb, laptopul nu pornește. Apăs butonul power, se aud ventilatoarele pentru scurt timp, însă nu afișează nimic. Am încercat, cu experiența unui începător, să desfac laptopul, să îi scot memoria ram, câteva șuruburi de pe placa de bază, coolerul de la procesor și bateria, în speranța că atunci când le reconectez funcționează.

Acum, din nefericire, nu mai pornește deloc. Nici măcar ventilatoarele nu se mai aud. Există posibilitatea să fi rupt ceva în interior sau să fi conectat vreun cablu necorespunzător.

Am marea rugăminte la dumneavoastră să trimiteți un tehnician la domiciliul meu din sector 3, zona Dristor – Park Lake pentru a verifica despre ce este vorba și a vedea în ce măsură poate fi remediată defecțiunea.

Întrebare adresată de Coroianu A.

Bună seara, domnule Coroianu! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre de reparații laptop.

Problema este descrisă în mod general, defecțiunea putând fi, inițial, de la placa video. După dezasamblarea laptopului, există posibilitatea să fi ars vreun circuit ori chiar placa de bază.

Fără să vă ingrijorați, vă comunicăm că poate veni cu plăcere un tehnician pentru a vedea despre ce este vorba și, bineînțeles, a analiza în ce măsură poate fi remediată defecțiunea.

Pentru stabilirea unei întâlniri sunați, când aveți disponibilitatea, la numărul de telefon afișat pe website.

O seară frumoasă,

Echipa nSolutions

Share

Comments (One Response )

  1. Andrei Nomar - 22 ianuarie 2018 - 12:38 #

    Am un laptop Lenovo care nu mai porneste. Am informatii foarte importante pe el, motiv pentru care am rugamintea sa trimiteti pe cineva cat mai curand posibil la domiciliul meu pentru a vedea despre ce este vorba si in ce masura poate fi remediata defectiunea / salvate informatiile.
    Urgenta rezida in serviciu. Trebuie sa reiau lucrul. Locuinta mea este in sector 3, zona Dristor – Park Lake. Numarul de telefon il aveti completat in formularul de contact, la fel ca adresa de e-mail. Numele meu este Andrei Nomar

Lasă un răspuns