Reparații laptop în sector 4. Laptopul nu pornește

Bună ziua! Vă contactez în legătura cu o defecțiune la un laptop. Până ieri, totul a funcționat perfect. Dimineață, în schimb, am observat că laptopul nu pornește.

Nu am instalat în ultima perioadă niciun program și nu am făcut niciun fel de modificări/ actualizări la laptop, cu o singură excepție care cred că nu are legătură cu defecțiunea, și anume un clean registry. A venit băiatul meu la mine și a observat că Windows-ul se încarcă cam greu, motiv pentru care a instalat programul CCleaner.

În fine, după curățare a funcționat ok până la seara, la închidere. Sunt interesat să aflu care este problema și să o rezolv. Din ce am discutat cu apropiații, nu are legătură cu instalarea programului CCleaner, ci ar putea fi o defecțiune hardware. Sper să nu fie așa.

Cum se procedează pentru a veni cineva din partea dumneavoastră la mine la domiciliu?  Locuiesc în sector 4, zona Constantin Brâncoveanu – Olteniței. Mulțumesc și aștept un răspuns.

Întrebare adresată de Stoica L.

Bună ziua, doamnă Stoica! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre.

Din modul în care ați expus situația, precum și din cauza programului recent instalat, nu putem face distincția fără să avem laptopul în față între o defecțiune de tip hardware sau o defecțiune software.

Dacă laptopul nu pornește deloc, în sensul în care încă de la acționarea butonului power nu schițează vreun semn, în mod clar problema este de natura hardware (de componentă). În schimb, dacă laptopul pornește, însă nu intră în Windows, ci se blochează imediat după pornire, problema poate fi de natură software.

Dacă într-adevăr laptopul nu pornește din cauza unei defecțiuni de componentă, considerăm că este important să cunoașteți că instalarea programului de către băiatul dumneavoastră nu are legătură cu defecțiunea, ci este o pură coincidență. Curățarea regiștrilor cu programe specializate poate cel mult conduce la defecțiuni ale Windows-ului.

Vă ajutăm cu multă plăcere în constatarea și remedierea problemei. Pentru stabilirea unei întâlniri, sunați, când aveți disponibilitatea, la numărul de telefon afișat pe website. Un coleg va prelua apelul și, împreună cu dumneavoastră, va stabili o întâlnire la domiciliul din sector 4, zona Constantin Brâncoveanu – Olteniței.

O seară frumoasă,

Echipa nSolutions

Share

Comments (2 Responses )

 1. Adrian Vasile - 5 ianuarie 2018 - 11:11 #

  Buna ziua. Ma intereseaza o interventie pentru reparatie laptop la domiciliu. Locuiesc in sector 4, zona Constantin Brancoveanu. In acest moment, laptopul porneste, numai ca functioneaza foarte lent. Multe erori in urma rularii programelor, dificultati in incarcarea paginilor web, uneori chiar si inghetare fereastra. Precizez ca nu a fost efectuata nicio interventie asupra lui de mai bine de 2 ani jumatete. Cum sa procedez pentru programarea unei interventii la domiciliu? Nu am posibilitatea sa vin cu laptopul in service.
  Multumesc

  • tehnician - 12 ianuarie 2018 - 20:02 #

   Bună seara, domnule Adrian! Vă ajutăm cu multă plăcere în remedierea defecțiunilor. Pentru stabilirea unei întâlniri sunați, când aveți disponibilitatea, la numărul de telefon afișat pe site.
   O seară frumoasă,
   Echipa nSolutions

Lasă un răspuns