Reparații laptop în sector 3? Laptopul funcționează greu

Bună ziua! Vă contactez privitor la o defecțiune a laptopului personal. Înțeleg că efectuați reparații laptop în sector 3.

Laptopul pornește, însă durează foarte mult până când se încarcă sistemul de operare Windows, în sensul că logoul Windows-ului, înainte de deschidere, este afișat pe ecran pentru aproximativ 3-4 minute. După ce întră în sistem, apar nenumărate erori de funcționare, paginile se încarcă greu, ferestrele se deschid rareori și internetul funcționează când vrea. Toate acestea, cred, după ce am dat un update la Windows 10.

Ma interesează să vina un tehnician din partea dumneavoastră la domiciliul meu din sector 3 pentru a vedea despre ce este vorba și, bineînțeles, pentru a remedia problema. Sper să nu fie o defecțiune tehnică de componentă, dar acest lucru îl veți vedea când ajungeți la laptopul cu pricina.

Întrebare adresată de Ungureanu M.

Bună ziua, domnule Ungureanu! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre de reparații laptop la domiciliu.

Privitor la situația descrisă, considerăm că nu este o defecțiune hardware (de componentă) ci, mai aproape de realitate, o defecțiune a Windows-ului. În funcție de modul în care se prezintă, putem remedia defecțiunile actuale pentru buna funcționare a sistemului de operare sau putem chiar proceda la o reinstalare de Windows.

Dacă optați pentru această din urmă variantă, în funcție de performanța laptopului dumneavoastră, vom aprecia ce Windows se impune să instalăm. În prezent, cele mai fiabile sisteme de operare Windows sunt Windows 7 și Windows 10.

Pentru stabilirea unei întâlniri sunați, când aveți disponibilitatea, la numărul de telefon afișat pe website. Un coleg va prelua apelul și va stabili împreună cu dumneavoastră o întâlnire la locația din sector 3.

O zi frumoasă!

Echipa nSolutions

Share

Comments (No Responses )

No comments yet.

Lasă un răspuns