Laptopul se blochează la logo. Reparații pc Dristor

Bună ziua! Laptopul se blochează la logo. Aparent, amândoua laptopuri pe care le avem au aceeași problemă, respectiv că pornesc, însă se blochează la logoul Windows 10. Colegul nostru a încercat să formateze, însă nu reușește să acceseze partea de BIOS.

Am încercat, de asemenea, să restaurăm Windows-ul, conform manualului de utilizare al producătorului – Lenovo, însă fără succes.

Facem precizarea că am dat un update de Windows aseară, iar când am ajuns în această dimineață la birou au apărut defecțiunile. Poate reușiti să scoateți updateul.

Având în vedere toate acestea, avem rugămintea să trimiteți un tehnician la sediul nostru din sector 3, zona Dristor – Mc Donald’s pentru a remedia defecțiunile.

Întrebare adresată de Călin G.

Bună ziua, domnule Călin! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre de reparații laptop la domiciliu.

Privitor la situația expusă, suntem de părere că defecțiunea este la partea software, nefiind indicii ca vreo componentă să fie defectă.

Faptul că laptopul se blochează la logo se poate datora, după cum ați precizat, chiar la acel update de Windows.

Un tehnician poate veni cu multă plăcere la sediul societății dumneavoastră. Urmează să vă contactăm în această dimineață pe numărul furnizat în cadrul formularului de contact și stabilim o întâlnire.

Share

Comments (No Responses )

No comments yet.

Lasă un răspuns