Laptopul pornește, dar nu afișează nimic imediat după ce apare logoul Windows-ului

Bună ziua, domnilor tehnicieni! Apelez la serviciile voastre de reparații laptop la domiciliu. De curând, acvititatea nostră la birou nu mai decurge cum trebuie din punct de vedere logistic, în sensul că laptopul pornește, dar nu afișează nimic.

Am solicitat sprijinul unui vecin, însă nu a remediat problema. Ne-a comunicat, pentru început, că Windowsul are probleme. S-a procedat la reinstalarea lui. După câteva ore, în schimb, problema a reapărut.

Concret, defecțiunea se manifestă în felul următor: Laptopul pornește, dar nu afișează nimic imediat după ce apare logoul Windows-ului.

Din cunoștințele pe care le avem, considerăm că problema este de natura hardware, respectiv că există ceva în neregulă la componete. Noi nu am desfăcut niciodată laptopul.

Apelăm la serviciile dumneavoastră și vă rugăm mult să trimiteți un tehnician la sediul nostru din sector 3, zona Dristor – MC Donald’s. Suntem aici în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 18.30.

Întrebare adresată de Păun D.

Bună ziua, doamnă Păun! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor nostre.

Din cele expuse, problema este de natură hardware, harddisk-ul ori placa video având o problemă. În cazuri excepționale, și placa de bază poate fi defectă.

Rămâne să verificăm însă toate aceste lucruri la sediul dumneavoastră din sector 3. Pentru început, vom verifica modul de instalare și funcționalitatea sitemului de operare Windows.

În vederea stabilirii unei întâlniri, sunați când aveți disponibilitatea la numărul de telefon afișat pe website.

O după-amiază frumoasă în continuare,

Echipa nSolutions

Share

Comments (No Responses )

No comments yet.

Lasă un răspuns