Instalare Windows 10 la domiciliu în sector 3, zona Dristor – Complex InCity Residence

Bună ziua! Vă contactez în legătură cu serviciul de reparații laptop în București – instalare Windows 10 la domiciliu. Este vorba despre un laptop Asus ZenBook UX31E.

L-am primit de curând și mă interesează dacă îmi puteți oferi asistență în instalarea Windowsului. Am studiat pe Internet versiunile sistemului de operare, precum și configurația laptopului meu, și am dedus că Windows 10 ar fi cea mai viabilă soluție pentru ceea ce am nevoie.

Din acest motiv, am rugămintea să veniți la domiciliul meu din sector 3, zona Dristor – Dudești – Complet InCity Residences pentru instalare Windows 10.

Pe lângă instalarea sistemului de operare, am nevoie de program antivirus, program pentru citirea documentelor word și pdf, program de muzică și filme. Dacă dumneavoastră mai considerați că este necesar să instalați și alte programe, o puteți face.

Cum se procedează pentru stabilirea unei întâlniri la domiciliu? Mulțumesc și o seară bună!

Întrebare adresată de Militaru E.

Bună seara, domnule Militaru! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre de reparații laptop la domiciliu.

Vă sprijinim cu multă plăcere în instalarea sistemului de operare Windows 10 la domiciliul dumneavoastră. În vederea stabilirii unei întâlniri, sunați când aveți disponibilitatea la numărul de telefon afișat pe website.

Un coleg va prelua apelul și va stabili cu dumneavoastră o oră în vederea efectuării operațiunilor.

Ținem legătura,

Echipa nSolutions

Share

Comments (No Responses )

No comments yet.

Lasă un răspuns