Calculatorul nu pornește. Am avut o pană de curent și s-a ars ceva

Buna ziua! Calculatorul nu pornește. Am avut în această dimineață o pană de curent și, cel mai probabil, atunci s-a ars ceva. Am scos cablurile de alimentare, am înlocuit cablul principal de la priză, am aspirat calculatorul și alte asemenea, însă nimic.

Apropiații mi-au spus că este posibil să se fi defectat placa de bază a calculatorului, iar de aici se impune să fie achiziționate toate celelalte componente. Pentru mine, asta ar însemna un efort mare.

În ce măsură poate veni un tehnician la domiciliul meu din sector 3, zona Dristor, pentru a vedea despre ce este vorba și a remedia defecțiunea?

Întrebare adresată de Pamfile A.

Bună ziua, domnule Pamfile. Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre.

În general, la o pană de curent, componenta arsă nu este placa de bază, ci sursa de alimentare. În funcție de performanța sursei de alimentare, aceasta poate opri tensiunea excesivă de curent sau o poate lăsa să treacă spre componenta principală a calculatorului, placa de bază.

Dacă placa de bază a calculatorului ar fi arsă, în funcție de generația componentelor din unitate, s-ar putea impune să fie schimbată întreaga configurație.

Rămâne însă să verificăm toate aceste lucruri la domiciliul dumneavoastră din sector 3, zona Dristor.

În speranța că doar sursa de alimentare este defectă, așteptăm telefonul dumneavoastră la numărul afișat pe website. Un coleg va prelua apelul și va stabili o întâlnire alături de dumneavoastră la domiciliul din sector 3.

Toate cele bune,

Echipa nSolutions

Share

Comments (One Response )

  1. Campineanu Mihaela - 23 ianuarie 2018 - 11:38 #

    Buna ziua! Problema asemanatoare, daca nu identica, in sector 3, zona Unirii.
    Suntem interesati sa vina cineva din partea dvs. la sediul nostru din sector 3 pentru a vedea despre ce este vorba si a remedia problema. probabil s-a defectat sursa de alimentare. Este vorba despre un calculator.
    Numarul de telefon il aveti in formularul de contact. Asteptam un semn si speram sa aveti disponibilitatea de a veni maine dimineata.
    O zi buna!

Lasă un răspuns