Achiziționare pc sh. Instalare Windows la domiciliu sector 3

Instalare Windows la domiciliu sector 3? Am achiziționat în cursul acestei zile o unitate de calculator second-hand de la o societate specializată în comerț cu produse electronice în regim sh. Cei de acolo mi-au comunicat că trebuie să apelez la o firmă ce are ca obiect de activitate reparații calculatoare pentru instalarea Windows-ului.

Configurația existentă este 4GB Ram DDr3, Hdd 250 GB și procesor i5. Calculatorul este Fujitsu Siemens. Mă interesează instalare Windows la domiciliu. Pentru mine, nu are relevanță ce Windows se instalează, ci doar am rugămintea să funcționeze să navighez în bune condiții pe internet și să redactez/ vizualizez documente.

Locuința mea este în sector 3, zona Dristor – Nicolae Grigorescu. Cum se procedează pentru o intervenție la domiciliu? Serviciu solicitat Instalare Windows la domiciliu sector 3. Mulțumesc pentru timpul acordat.

Întrebare adresată de Mihai A.

Bună seara, domnule Mihai! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre. Cu privre la solicitarea dumneavoastră, vă ajutăm cu multă plăcere în instalarea sistemului de operare Windows.

În funcție de anumite criterii, vom aprecia alături de dumneavoastră ce Windows vom instala. În vederea stabilirii unei întâlniri, sunați când aveți disponibilitatea la numărul de telefon afișat pe website.

Vă dorim o seară frumoasă în continuare!

Echipa nSolutions.ro

Share

Comments (No Responses )

No comments yet.

Lasă un răspuns